De wereld van trouwen lijkt te bestaan uit een eindeloze stroom van keuzes. Maar no worries. Met ons digitale boek: the Big Book for the Big Day plan jij stressvrij in zes stappen jullie hele bruiloft. Wij hebben dit boek volgestopt met inspiratie, interviews met trouwexperts en handige weetjes zodat jij lekker op cloud nine kunt blijven zitten! Happy wedding planning!

Voor jou...

Je gaat trouwen! Wat leuk, gefeliciteerd! Dat betekent dat jij één van de mooiste dagen van je leven mag gaan plannen. Bijna niets in deze wereld is leuker dan een bruiloft. Het is namelijk een dag waarop er maar één ding centraal staat; liefde. Omdat wij willen dat die liefde ook het allerbelangrijkste blijft én vinden dat het plannen van een bruiloft niet hoort te bestaan uit een stressvol jaar, hebben wij dit boek voor jou gemaakt. We voerden eindeloos veel gesprekken met de leukste trouwexperts en leveranciers, bekeken de mooiste trouwlocaties van Nederland en spraken andere bruidsparen over hun ervaringen. Het beste van alles gebruikten we om dit boek voor jou samen te stellen.

Met liefde.

alles wat je wilt weten over trouwen in één boek

Inhoud:

01 Planning & budget

De aller-allereerste stappen in het plannen van je bruiloft. Begin met de vier basisvragen, een moodboard en ontdek van andere bruidsparen uitgeven aan hun trouwdag.

02 Trouw- & feestlocaties

Waar moet je opletten bij je zoektocht naar de perfecte trouwlocatie? Wat zijn de mogelijkheden én ontdek de mooiste trouwlocaties van ons land.

03 Bruid & Bruidegom

Kledingadvies, tips- en tricks van experts en heel veel inspiratie! Alles voor de bride and groom!

04 Foto & Video

We vertellen niet alleen hoe kun je de perfecte fotograaf vinden, maar ook over loveshoots, after weddingshoots, drones en wat te doen als het regent!

05 De Trouwdag

Laten we het even hebben over BABSEN, muziek, taarttoppers, confetti, dresscodes én de huwelijksnacht!

06 Happily ever after

Je bent nog niet klaar. Want de wittebroodsweken zijn voor het sturen van bedankkaartjes, het trouwboeket drogen en natuurlijk vooral om op huwelijksreis te gaan!

Experts aan het woord

Coby & Sabrina
Van Bridal Lounge Bruidsboutique

Hoe weet je welke jurk jouw trouwjurk is? Volgens Coby en Sabrina van Bridal Lounge Bruidsboutique is er maar één manier om dat uit te zoeken en dat is door elke stijl te passen. Juist ook de stijlen die je in eerste instantie niet zou kiezen, luidt hun advies.

Wiesje Hallewas
Weddingplanner

Je gaat trouwen en dat betekent in de meeste gevallen dat jij, zonder ervaring, de grootste dag van jouw leven gaat plannen. Nog nooit eerder gaf je zoveel geld uit aan een feest, een outfit, aan food & drinks en nog veel meer. Dat de organisatie van zo’n dag niet zonder stress verloopt is dus geen verrassing. Maar wil jij stressvrij trouwen? Dan is een weddingplanner dé oplossing. Weddingplanner Wiesje Hallewas legt je uit waarom.

Remy Dik
SKYFLY Entertainment

Jullie gaan trouwen en dat willen jullie natuurlijk vieren met een knalfeest! Dan is je grootste nachtmerrie een lege dansvloer, waar alle gasten ietwat verloren omheen staan, met een glaasje cola in hun ene en een bitterbal in de andere hand. Dat is niet bepaald het grote feest dat jullie voor ogen hadden. Maar hoe krijg je dan wel al jouw gasten in de juiste party mood? Wij vroegen het aan Remy Dik van SKYFLY WE ARE ENTERTAINMENT!

Daniëlle & Anouk Jong
It's a great day

Een grote trend in trouwland is het creëren van een eigen huisstijl voor de grote dag. Dat is eigenlijk best wel logisch. Je trouwdag is immers een van de meest persoonlijke dagen van je leven, waarop het even helemaal om jou en jouw lief draait. Dan wil je natuurlijk dat de vibe en stijl van de dag jullie op het lijf geschreven zijn. En hoe kun je dat beter voor elkaar krijgen dan met een persoonlijke trouwhuisstijl. Denk jij dat zoiets heel veel tijd en moeite kost? Think again! Zussen Daniëlle en Anouk van IT’S A GREAT DAY vertellen je hoe je zoiets aanpakt.

Direct gratis bestellen?

Wil jij dat dit boek vandaag nog in jouw digitale mailbox valt? Dat kan! Laat ons dan alleen even weten naar welk mailadres we het boek kunnen sturen!